Gelukkig Paard en het LightRider bitloos systeem

LightRider bitloos systeem

Groot nieuws! Vanaf vandaag mag ik mij het Europese verkooppunt noemen van het super fijne en prettige LightRider bitloos systeem! Met LightRider bitloze hoofdstellen en neusriemen. Dat is echt een feestje waard! Ik ben enthousiast voorstander van dit product en rijd zelf al jaren met het LighRider bitloos systeem. Vanaf vandaag neem ik het stokje over van Sarah Joosten van Equifocus. Zij nam dit bitloze systeem enkele jaren geleden vanuit Australië mee naar Nederland. Ze maakte mij en vele andere gebruikers razend enthousiast over het LightRider bitloos systeem. Voor haar was nu de tijd gekomen om het stokje aan iemand door te geven. En de keuze is op mij gevallen! Dit is voor mij een goede en kloppende aanvulling van Gelukkig Paard en ben dan ook heel blij dat ik de nieuwe voorvrouw mag zijn om het LightRider product te vertegenwoordigen! Dank je Sarah!

Wat maakt het LightRider bitloos systeem zo fijn?

Het LightRider bitloos systeem brengt een duidelijke en zachte communicatie tot stand waarbij er altijd een release volgt op het toestaan van de teugel. Dit maakt dit product uniek. Ik heb inmiddels veel ervaring met meerdere (bitloze) systemen, en merk zelf dat dit product wezenlijk anders (en beter 😉 ) is dan andere producten. Ik baseer dit niet op één enkel paardje, maar rijd meerdere paarden met het LightRider bitloze systeem, en zonder uitzondering lopen zij beter met dit systeem dan met andere systemen.

Bit of bitloos?

Er zijn helaas vaak duidelijke kampen als het gaat om met bit of bitloos paardrijden. Dat is jammer en onnodig. Ook al ben ik vanaf vandaag het exclusieve verkooppunt van het LightRider bitloos systeem (joepie!), het maakt niet dat ik anti-bit ben. Mijn meeste klanten rijden zelfs met bit en ik zwaai hen heus niet als een fanaticus met bitloze hoofdstellen om de oren 😉 Ik zelf rijd wel voornamelijk met het LightRider bitloos systeem en merk dat de communicatie verbetert en ik mijn paarden op hoger niveau train dan eerder lukte,. Ik wijd over het hoe en waarom graag in een volgend bericht verder uit.

Nieuwsgierig naar het systeem?

Ik ben al met al zo ontzettend blij met deze ontwikkeling van Gelukkig Paard! Ben je nieuwsgierig en wil je uitproberen of het LightRider bitloze systeem ook iets voor jou en je paard kan zijn? Neem dan gerust eens een kijkje in de webshop of neem contact op als je vragen hebt. Ik help je graag verder!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *.

*
*
Je mag gebruik maken van deze <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>