Training van paarden

Het trainen van paarden is mijn grootste passie. Ik vind het elke keer weer fantastisch contact te maken met het betreffende paard en voor het paard een plan van aanpak te maken en mee aan de slag te gaan. Mijn training van paarden specialiseert zich door maatwerk. Ik heb geen ‘one size fits all’ methode. Elk individuele paard vraagt weer net iets anders. Met mijn achtergrond als ervaren paardengedragstherapeut en Connection Training coach heb ik veel ervaring met vele soorten paarden en gedragingen. En weet ik voor het paard een geschikte aanpak te vinden.

Of het nu gaat om bepaalde probleemgedragingen of juist het aanleren van basisgedragingen, ik doe het met alle liefde. Wat bovenaan staat in elke training is de liefde voor het paard en de lol van het samen werken en het samen iets bereiken. Want net zoals Connection Training geen zweverige methodiek is, is mijn aanpak dat ook niet. Mijn trainingen zijn altijd op wetenschap gestoeld; op bewezen methodes en kennis. Met dit als achtergrond train ik gericht en met plezier aan hetgeen er aan gewerkt moet worden.

Trainen van paarden door middel van positieve bekrachtiging

Vanzelfsprekend train ik door middel van positieve bekrachtiging. Dat is mijn basisaanpak. Ik gebruik juist deze methode omdat het diervriendelijk is, wetenschappelijk bewezen, plezier geeft en ook nog eens fantastisch goed werkt.

Hoe vaak?

Hoe vaak en hoe lang er getraind moet worden hangt helemaal af van het betreffende paard en de vraag. Op basis van een eerste, vrijblijvende, ZOOM afspraak kan ik een inschatting maken.

Mogelijkheden en kosten van mijn training van paarden

Ik train zowel paarden op locatie als op mijn eigen locatie. Neem gerust contact op om te bespreken wat voor jullie de beste optie is. Omdat de training nooit standaard is, heb ik ook geen standaard bepaald bedrag voor een training. Bespreek gerust de mogelijkheden tijdens onze ZOOM afspraak.