Paardrij-instructie

Heb je een (eigen) paard en wil je graag ondersteuning bij jouw manier van rijden? Dan help ik je er graag bij. Ik geef graag paardrijles op locatie voor zowel volwassenen als kinderen. Deze lessen kenmerken zich door diervriendelijkheid, positiviteit en rijden vanuit je zit. Ik ben gediplomeerd Centered Riding instructeur en combineer dit met diervriendelijke dressuur.

Ook geef ik op mijn eigen locatie les aan kinderen en volwassenen met een maximaal gewicht tot 70 kilo op mijn eigen paarden. Mijn manier van lesgeven is gebaseerd op Centered Riding en een diervriendelijke omgang met paarden.

Kinderen (en volwassenen ook 😉 ) hebben van nature liefde en respect voor dieren en deze natuurlijke eigenschap wordt in de lessen gestimuleerd en gemotiveerd. Zo is en blijft het paardrijden voor zowel het paard als de ruiter een feestje!

privé-les

Centered Riding les Groningen
Centered Riding les Groningen

Mijn lessen kenmerken zich door:

  • Diervriendelijkheid
  • Eén op één positieve begeleiding
  • Grondige, gedegen kennis met een basis in Centered Riding
  • Leuke, afwisselende en speelse lessen waarin welzijn van
    paard en ruiter voorop staat

Kosten

Voor één losse les reken ik €30,-

Je kunt ook een leskaart boeken. Per leskaart van 10 lessen van ca drie kwartier reken ik €270,-

Binnen een straal van 20 kilometer rondom de stad Groningen bereken ik geen reiskosten. Daarbuiten reken 0,60 cent per kilometer (benzinekosten en reistijdvergoeding).