Paardengedragstherapie Groningen

Paardengedragstherapie Groningen: Gelukkig Paard, het centrum voor paardengedragstherapie is gevestigd in Groningen. Ik werk daarom vooral in het noorden van Nederland, maar kom desgewenst ook door heel Nederland. In deze blog leg ik je graag uit wat ik precies doe en wat mijn paardengedragstherapie inhoudt. Ik werk vanuit de visie van het paard zelf. Dit betekent dat het welbevinden van het afzonderlijke paard altijd voorop staat in de behandeling. 

Paardengedragstherapie Groningen

Gelukkig Paard, een centrum voor paardengedragstherapie in Groningen is een centrum waar het welbevinden van het paard voorop staat. Niet voor niets is de bedrijfsnaam Gelukkig Paard. Ik help met de paardengedragstherapie jouw paard weer gelukkig worden.

Hoe gaat paardengedragstherapie in Groningen in zijn werk?

Wanneer je met jouw paard ergens tegenaan loopt, kun je mij inschakelen om jullie te helpen. De problemen kunnen heel divers zijn; problemen met het rijden, problemen in de omgang, opstandig gedrag, boosheid of juist angst, noem maar op. Met paardengedragstherapie werk ik eraan om de diepere aanleiding van het gedrag te achterhalen en het paard te helpen zijn of haar balans weer te vinden.

Alleen in Groningen?

Is mijn manier van paardengedragstherapie alleen in Groningen? Ik werk in principe door heel Nederland, maar richt me met name op het noorden van het land, dus Groningen, Drenthe en Friesland. Dus woon jij in Groningen, Drenthe of Friesland en ervaar jij moeilijkheden met jouw paard? Dan help ik je er graag mee door middel van paardengedragstherapie.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *.

*
*
Je mag gebruik maken van deze <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>