Open Clinic Centered Riding

centered ridingTerug van een heel inspirerend weekend Open Clinic Centered Riding gegeven door Margreet Bouwmeester van Alona voor Paard en Mens! Centered Riding is een mooie manier van paardrijden waarbij de focus ligt op een goede houding op het paard en op eigen balans en bewustwording. 

Met Centered Riding verbeter je je gevoel voor je paard, je balans en je zit waardoor paardrijden eenvoudiger wordt en je je paard niet stoort in zijn beweging maar juist alleen maar ondersteunt.

Deze Open Clinic Centered Riding is voor mij de introductie voor de instructeursopleiding Centered Riding die ik in het voorjaar wil gaan volgen, zodat ik de mooie informatie ook kan doorgeven in mijn lessen. Ik kijk er nu al naar uit! Het is een geweldig weekend geweest vol mooie informatie, nieuwe kennis, leuke nieuwe mensen en veel plezier met superpaardje Elín. Het was geweldig om met Elín dit avontuur aan te gaan!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *.

*
*
Je mag gebruik maken van deze <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>