Tinley paardengedragstherapeut Groningen

Tinley paardengedragstherapeut GroningenDe laatste maanden is mijn leven natuurlijk behoorlijk op de kop gezet. Het overlijden van mijn grote paardenliefde (zie mijn vorige post) sloeg een gat in mijn leven en in mijn hart. Nu zijn we bijna een half jaar verder en is dit verlies bij mij nog dagelijks voelbaar. Gelukkig zijn er ook veel mooie nieuwe ontwikkelingen die ik graag met jullie wil delen. Eén daarvan doe ik vandaag. Want ik ben namelijk gevraagd om Tinley paardengedragstherapeut voor Groningen (en Friesland en Drenthe) te worden. Zo cool! 

Tinley paardengedragstherapeut Groningen

Zoals bekend is ben ik al geruime tijd paardengedragstherapeut in Groningen. Ik heb aanvullend hiervoor ook de opleiding tot paardengedragstherapeut bij de Tinley Academie met veel plezier gevolgd. Naast de Tinley Academie bestaat er ook de welbekende Tinley gedragstherapie voor Dieren wat een team is van geschoolde, ervaren diergedragtherapeuten. Eén van mijn docenten, Arlene Jansen is tevens ook één van de gedragstherapeuten hiervoor. En zij bleek, als mijn docente, erg te spreken te zijn over mijn manier van paarden(problemen) analyseren en hierop adviseren. Ze was zelfs zo enthousiast dat zij mij vroeg in het team van paardengedragstherapeuten voor Tinley te komen!

Dus nu ben ik zelfs Tinley paardengedragstherapeut voor Groningen, Friesland en Drenthe.

Ik voelde me zo vereerd! Ik heb Arlene erg hoog zitten. Voor mijn gevoel is ze dé autoriteit op dit gebied, en dat juist zij dan graag wil dat ik in het team kom, dat vind ik een waanzinnig grote eer! En natuurlijk een eer waar ik geen nee op kan en wil zeggen.

Wat betekent dit nu in de praktijk?

Ik blijf natuurlijk mijn werk gewoon doen zoals ik het al deed. Ik bleef paardengedragstherapeut voor Groningen en omstreken. Maar ik mag nu ook hierbij de Tinley naam dragen. Dat geeft een bepaalde hoge standaard aan kwaliteit aan waar ik heel trots op ben. Via Tinley, als instituut, komen veel aanvragen binnen voor een gedragsconsult. En ik ben diegene die dat voor Tinley in het Noorden op zich mag nemen. En dat vind ik echt te gek! Want het blijft mijn passie en mijn missie om paarden weer gelukkig te maken.

To be continued 😉

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *.

*
*
Je mag gebruik maken van deze <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>