Korting op paardengedragstherapie

korting op paardengedragstherapie

Dierendag komt er weer aan! 4 oktober is het zover. En Gelukkig Paard zou Gelukkig Paard niet zijn als we dit niet vieren met een aanbieding om nog meer paarden weer gelukkig te laten zijn 🙂 Daarom nu korting op een paardengedragstherapie . Ik geef nu 10% korting voor elk consult dat geboekt is voor 5 oktober. De afspraak zelf hoeft niet voor de 5e plaats te vinden, maar als de afspraak maar gemaakt is voor 5 oktober, ontvang je die 10% korting op een gedragsconsult.

Dus:

  • Ervaar jij moeilijkheden met jouw paard?
  • Is jouw paard bang, snel gespannen of angstig?
  • Is jouw paard agressief of boos?
  • Of is hij opstandig en snap je maar niet waar dit vandaan komt?

Paardengedragstherapie kan jullie helpen!

Ik ben ervaren en gediplomeerd Tinley paardengedragstherapeut en hielp in die hoedanigheid al talloze paarden en mensen te achterhalen wat er speelt met het paard. Ik observeer, analyseer en geef een stap voor stap therapieplan waarmee aan de slag wordt gegaan met het betreffende probleemgedrag. Hiermee krijg jij je tools in handen om mee aan de slag te kunnen. Zo wordt jouw paard geholpen weer haar balans te vinden en gelukkig te worden. Je kunt mij inschakelen als je merkt dat je paard gedragsproblemen heeft, getraumatiseerd is, of anderszins niet lekker in haar vel zit. Ik werk altijd vanuit de visie van het paard. Dit houdt in dat ik altijd het welbevinden van het paard voorop stel. Het paard is de leidraad in de behandeling.

Dierendagkorting: korting op paardengedragstherapie

Vanwege dierendag boek je nu extra voordelig een paardengedragsconsult. De kosten van een standaard gedragstherapietraject, inclusief verslag en nazorg, zijn nu niet € 155,00 maar €139,50 voor een gedragsconsult (inclusief btw, exclusief reiskosten).

Werkwijze:

Gedragstherapie voor paarden is een traject bestaande uit een consult aan huis of op locatie, gedragsanalyse, behandelplan en nazorg.

Het gehele traject omvat:

  • Een gedragsconsult van 1,5 uur a 2 uur aan huis of op locatie.
  • De voorbereiding door middel van een vragenlijst. Deze krijg je via de mail of per post toegestuurd. Ook wordt je gevraagd vooraf enkele observaties te doen.
  • Een diagnose, behandelplan en prognose. Deze krijg je in een schriftelijk verslag toegestuurd.
  • Indien nodig overleg met de dierenarts en verslag aan jouw dierenarts.
  • Telefonische nazorg/begeleiding gedurende 3 maanden.​ ​

Maak jij gebruik van de korting op een paardengedragstherapie?

Of wil je meer informatie? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met me op! De korting op paardengedragstherapie geldt op elk consult geboekt voor 5 oktober!
Ik help jullie graag!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *.

*
*
Je mag gebruik maken van deze <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>