Wat is Connection Training?

Ik ben trots mezelf gecertificeerd Connection Training Coach te mogen noemen. Connection Training is een wetenschappelijke methode binnen positieve bekrachtiging ((R+). De focus ligt op het aanleren van gedrag/gedragingen met oog voor welzijn en emotionele stabiliteit. Ik heb inmiddels ruime ervaringen in tal van methodes en disciplines. Maar in Connection Training vind alles waar ik ook voor sta.

Onlangs gaf ik een presentatie over wat Connection Training is en waarom het zo super leuk is en zo super goed werkt. De opname hiervan is hier te zien.

Connection Training is gericht op het creëren van de beste ervaring voor het paard. Wij zijn van mening dat paarden moeten genieten van hun tijd met mensen, moeten genieten van hun training en dat er naar hun stem wordt geluisterd. Ik richt me op het opbouwen van positieve emoties om jou heen en tijdens de training, zoals ontspanning, vertrouwen, helderheid, vreugde en bereidheid. Deze emoties zorgen dan vervolgens voor veilige, gelukkige paarden die een plezier zijn om te trainen, te rijden en te hanteren.

Zweverig?

Maar het is zeker geen zweverige geitenwollensokken benadering 😉 Ik kan je helpen om daadwerkelijk aan de slag te gaan en echte vooruitgang te boeken met je paard in jouw situatie, of dat nu probleemoplossend, gymnastisch grondwerk of paardrijden is. Ik heb brede ervaring met veel verschillende paarden en hun eigenaren. De training is altijd authentiek en praktisch.

Wat is Connection Training: De band tussen jou en je paard

Connection Training heet Connection Training omdat het gaat over de verbinding tussen jullie. Wij helpen mensen graag contact te maken met hun paarden. En dat mag vooral door een fijne en leuke training zijn. Er wordt veel te veel ‘serieuze’ paardentraining gedaan, allemaal hard werken en perfectie, wat er niet voor zorgt dat jij of je paard er meteen weer mee aan de slag wil. Tijd met je paard moet ontspannend, geweldig, fascinerend en prachtig zijn. Zo benaderen wij paardentraining en people coaching, en dat werkt fantastisch :-). Want hoe gaaf is het, als je dezelfde resultaten weet te bereiken als met de serieuze, strenge training, maar dan met plezier en ontspanning voor jullie beide?

wil je weten wat CT voor jullie kan betekenen? Plan dan gerust eens een GRATIS 30 minuten ZOOM gesprek in. Daarin beantwoord ik graag al jouw vragen!