Online les in positieve bekrachtiging

Online les in positieve bekrachtiging

Tot mijn grote plezier geef ik online les in positieve bekrachtiging als Connection Training coach. Juist door de online lessen ben ik in de gelegenheid in detail te treden, zie ik niets over het hoofd, en kan ik de meest grondige en werkbare feedback geven. Mijn online lessen worden dan ook als zeer prettig, nuttig en behulpzaam ervaren.

Hoe gaat het in zijn werk?

 • We bespreken eerst jullie doelen tijdens een ZOOM-afspraak of via mail.
 • Op basis daarvan vraag ik je om bepaalde aspecten van jullie training te filmen. Het filmen van jullie training kan gewoon met een telefoon of camera op de bakrand bijvoorbeeld en hoeft maar enkele minuten te duren. Deze filmpjes hoeven ook niet bewerkt te worden.
 • De filmpjes mogen rechtstreeks naar verstuurd te worden en zullen met niemand anders gedeeld worden.
 • Ik bekijk de video’s en op basis daarvan geef ik feedback en vervolgopdrachten.
 • De feedback bespreken in een ZOOM-afspraak of via een door mij gemaakte voice-over in de door jou gestuurde video.

Wat zeggen anderen over mijn online lessen?

De reacties op mijn online les in positieve bekrachtiging zijn altijd positief. Een voorbeeld van de reacties:

Laura is een uitstekende coach. Ik was enorm onder de indruk van hoe intuïtief ze het karakter van mijn pony leek te waarderen. Laura is een zeer opmerkzame beoordelaar van het gedrag en de lichaamstaal van paarden – ze miste geen enkele beweging van haar oor, neusbeweging of welk moment van onzekerheid dan ook, en ze kon altijd een techniek voorstellen om mijn pony te helpen tijdens momenten van stress. spanning. Mijn pony, Billie, is erg lastig te trainen vanwege haar angstniveau, maar met de begeleiding en ondersteuning van Laura hebben we veel meer ontspanning, verbinding en plezier bereikt dan ooit tevoren. Laura’s suggesties waren gemakkelijk en realistisch te volgen.

Laura kan zich juist in deze lessen goed inleven in het gedrag wat ik beschrijf en toonde, vraagt goed door en geeft hands-on adviezen waar ik direct mee aan de slag kan. Daarnaast is Laura heel positief en oplossingsgericht. Ze is empathisch en sluit goed aan bij ons niveau van trainen. Daardoor werd het niet te gecompliceerd, maar werd ik juist gestimuleerd om ermee aan de slag te gaan. Ze gaf met het gevoel “dit kunnen jullie” en dat motiveert enorm. Ik had altijd zin om de coaching te volgen en daarna meteen aan de slag te gaan met het huiswerk. Ik zou iedereen deze coaching bij Laura gunnen. Ik denk dat elk paard het verdient om nóg beter
begrepen te worden door zijn mens. De online lessen hebben hier zeker tot bijgedragen.

Laura gaf duidelijke, constructieve aanmoedigingen met expliciete aanbevelingen die ik kon proberen. Deze hielpen mij om het gedrag van mijn paarden in een ander licht te zien en onze lastige situaties anders te benaderen. Laura beantwoordde mijn vragen, legde uit wat ze zag gebeuren, gaf me nieuwe manieren van werken/denken over onze situatie waarvan ze dacht dat mijn paard en ik daar baat bij zouden hebben. En we hebben !! Laura gaf genoeg feedback zodat ik echt kon nadenken over wat er gebeurde. Door haar concrete suggesties voelde ik mij uitgerust voor elke nieuwe sessie met mijn paard.
Voorbeeld video beoordeling online les in positieve bekrachtiging

FAQ

 • Hoe lang moeten de filmpjes zijn?
  De filmpjes hoeven zeker niet lang te zijn. Enkele filmpjes van een paar minuten zijn voldoende.
 • Ik heb niet iemand om ons te filmen. Wat kan ik doen?
  Gelukkig is een extra persoon niet nodig. Plaats gewoon jouw camera of telefoon op de bakrand of in een statief en start met opnemen. Wel is het handig voor jezelf te markeren waarbinnen de camera nog opneemt, zodat je niet buiten beeld de meest indrukwekkende trainingsactiviteiten onderneemt 😉
 • Ik kan geen video’s bewerken. Is dat erg?
  Nee, zeker niet. Je mag de video’s gewoon, zonder te bewerken naar me versturen.
 • Hoeveel lessen zijn nodig?
  Hoeveel lessen er nodig zijn hangt af van hetgeen waar je aan wilt werken. Dit zullen we bespreken tijdens de intake. Ik zelf vind het prettig een minimum van 3 lessen te hanteren, omdat je op basis daarvan over het algemeen al echt resultaat kunt boeken.
 • Ik heb geen ZOOM, kan ik dan wel online les hebben?
  Jazeker kan dat. Met de link die ik je zal sturen is onze ZOOM meeting gewoon te volgen. Maar indien je geen ZOOM wilt gebruiken kunnen we ook via WhatsApp video bellen, via Skype of via een ander platform.
 • Ik vind videobellen niet prettig. Kan ik toch online les hebben?
  Jazeker kan dat. In zo’n geval maak ik juist vaak gebruik van voiceovers in de door jou gestuurde video. Ik geef dan mijn feedback besproken in jouw video. Zo weet je precies waar mijn feedback over gaat en kun je op basis daarvan verder.
 • Hoe moet ik de video’s verzenden?
  Dat mag via WhatsApp, via de mail of via een YouTube linkje. Wat jij het prettigst vindt.
 • Ik vind het niet fijn dat mijn filmpjes door anderen worden bekeken. Is dat het geval?
  Wees gerust. De filmpjes worden alleen door mij bekeken en met niemand gedeeld.
 • Komen de filmpjes openbaar op YouTube?
  Nadat ik de training heb gezien en van feedback heb voorzien plaats ik ze in een besloten YouTube omgeving waar alleen jij en ik bij kunnen. Vind je dit niet prettig? Dan kan het ook zonder YouTube via een los bestand.

Vragen of een online les in positieve bekrachtiging boeken?

Neem gerust contact op mocht iets niet duidelijk zijn. Ik beantwoord graag jouw vragen. Neem contact op via het contactformulier. of stel ze via Facebook of Instagram.